Jõgevamaa kohalik toit

Õppereis Poola Vabariiki

10. mai 2019 Kell 15:19

Jõgevamaa Koostöökoda korraldab 26.-30. mail õppereisi Poola Vabariiki. Kolme päeva sisse on kavandatud põllumajandus- ja toidutootmisettevõtete külastused.

Alustame teemakohaseid külastusi juba Varssavi külje alt, et teha tutvust kuulsate Poola õuntega õunakasvataja "Gospodarstwo Sadownicze Marcin Lis" juures. Edasi viib tee meid põhja poole Olsztyni ja Elblagi suunas. Külastame teemaküla „Garncarska Wioska”, mesindus- ja meest alkoholi valmistava ettevõtte "Mazurskie Miody" kauplust, söödavate tigude kasvatust "Snails Garden", mesindusettevõtet "Bartnik Mazurski" ja mahepõllumajandusettevõtet "Ranczo Frontiera", kus valmistatakse lamba- ja lehmapiimajuustusid.

Õppereisi jooksul külastame erinevaid toiduga seotud ettevõtteid, et saada inspiratsiooni ja mõtteid enda arendamiseks. Sel korral on õppereisile oodatud eeskätt ettevõtjad, kes tegutsevad põllumajanduse, toidutootmise ja metsanduse valdkonnas, aga ka teised, kes selle teema vastu huvi tunnevad.

Õppereisile registreerimine kestab kuni 22. maini SIIN.

Täpsem info: Ülle Jukk, ylle@jogevamaa.com, tel 5305 6322.

 

Õppereisi toetatakse Teadmussiirde ja teavituse toetuse MAK 2014-2020 meetmest 1.1 ning Läänemaa, Hiiumaa ja Jõgevamaa Leader-tegevusgruppide koostööprojektist.