Tabivere vald

Tabivere staadion sai torupiirde

Tabivere rahvaspordiklubi paigaldas Leader-toetuse abil Tabivere staadionile metallpiirde, mis muudab staadionil sportimise eriti laste jaoks ohutumaks.

Äksi kirik sai valve- ja tulekahjusignalisatsiooni

EELK Äksi Andrease kogudus laskis Leader-toetuse abil projekteerida ja paigaldada valve- ja tulekahjusignalisatsiooni Äksi kirikusse.

Tabivere noorteühing remontis tuuliku

Tabivere noorteühing tegi Leader-toetuse abil remondi Tabivere tuulikus. Ehitis kuulub Tabivere vallale, ent vald on andnud selle noorteühingu käsutusse ja seal tegutses veel mõni aeg tagasi avatud noortekeskus.

Mitmekesine koolitusprogramm laiendas silmaringi

Tabivere noorteühing pakkus 2010. aasta jooksul kodukandi rahvale võimaluse täiendada oma teadmisi ja oskusi käsitöö, inglise keele ning valgus- ja helitehnika alal. Korraldati ka mõned kultuurikohviku sarja kuuluvad teemaõhtud.

Mudajõe tamm sai korda ja jõgi ise kenamaks

Sihtasutuse Vooremaa Looduskeskus eestvõttel rajati 2009. aasta sügisel Äksi kohal Saadjärvest väljuvale Mudajõele ajutine tamm, puhastati jõgi setetest ja korrastati veskitammi regulaator.

Vudila- kogu pere mängumaa

Lastekaitsepäeval 1. juunil 2010 avati Tabivere vallas Kaiaveres kogu pere mängumaa Vudila, mille nimi on saadud sõnade „mudilane“ ja „vutt“ liitmisel: mängumaa praeguses asukohas tegutses nimelt kunagi vutifarm.