Uued sündmused

Sündmusi ei ole.

Päevakorralised

Jõgevamaa ettevõtjad osalevad XXVI Maamessil

12. märts 2018 Kell 14:35

Tartu Messikeskuses toimub 19.-21. aprillil 2018 XXVI Maamess, mille raames leiab aset rahvusvaheline põllumajandusnäitus, toidumess, rahvusvaheline puidutöötlemis- ja metsandusnäitus ning aiandusnäitus.

Jõgevamaa stendis D-hallis on ka sel aastal tähtsaimal kohal piirkonna väikeettevõtjad, kes tutvustavad oma kaupu. Enamus neist on Maamessil juba mitmendat korda, kuid aasta jooksul on tootevalik laienenud ning kindlasti tasub tulla vaatama, maitsma ja kaasa ostma. 

Lisaks toidule on esindatud autori- ja tarbekraamika ning lastele mõeldud nukumajad.

Messil on tänavu väljas Jaan Langebraun FIE (mesi ja mesindustooted), Juhus OÜ (käsitööõlu), Jõgevamaa Koostöökoda MTÜ (piirkonna info), Jõgevamaa Maitsed MTÜ (liikmetest on laua taga Juulamõis OÜ (toidusuveniirid, maaturism), Leivapuu OÜ (käsitööleib) ja OleMari talu OÜ (kitsepiimatooted, teesegud)), Loov Energia OÜ (keraamika), Meemeistrid OÜ (mesi ja mesindustooted), Nutitalu OÜ (Sepamäe talu astelpajumahl ja -tooted), Margus Jõesaar FIE (Nukukodu nukumajad ja -mööbel), Scanola Baltic AS (Olivia toiduõlid) ning Teepuu OÜ (Teearu talu kalatooted ja suitsuliha).

Maamessil leiab Jõgevamaa ettevõtjaid veelgi. Kindlasti on kohal Eesti Taimekasvatuse Instituut ning põllumajandustehnika pakkujad.

 

Jõgevamaa stendi D-hallis korraldab Jõgevamaa Koostöökoda.

Täpsem info: Ülle Jukk, ylle@jogevamaa.com.

NB! LISATUD MAAMESSI FOTOGALERII

Messil osalemist toetab PRIA lühikeste tarneahelate projekt.