Uued sündmused

Sündmusi ei ole.

Jõgevamaa kohalik toit

Jõgevamaa toit ERMi jõululaadal - LAAT JÄÄB ÄRA

07. detsember 2020 Kell 14:52

LAAT JÄÄB ÄRA!

12.-13. detsembril toimub juba kolmas Eesti Rahva Muuseumi jõululaat (FB üritus). 

Seekord toimub ülimalt populaarne ja oodatud laat kahel päeval ning müüjad on hajutatud üle terve muuseumi: toidukauabaga müüjad paigutatakse mõlema sissepääsu juurde välja ja käsitöö on muuseumis sees. 

Jõgevamaa toiduvõrgustikku esindab päris hulk ettevõtjaid - toidumüüjatest pea kümnendik. Jõgevamaa Koostöökoja ala paikneb muuseumi A-sissepääsu juures vasakul pool ja oma telgid seavad üles AvikalaRaudale taluMeemeistridRosiine LeivadUugi talu siirupid ja Tõrukese talu mahetoodang.

Jõgevamaa ettevõtete osalemist ERMi jõuluaadal  toetas PRIA lühikeste tarneahelate ja kohalike turgude arendamise programmi kaudu 2020-2022 (Jõgevamaa kohaliku toidu müügiedendustegevused).