Peipsimaa

VIII Peipsimaa Arengufoorum PEIPSIMAA 10

02. detsember 2019 Kell 11:16

10. detsembril toimus VIII Peipsimaa Arengufoorum

PEIPSIMAA 10

Mustvee Kultuurikeskuses

Arengufoorumi esimeses pooles tegi ülevaate Peipsimaal olnust ning 2020+ tegevustest Peipsimaa Turismi juhataja Kadi Ploom.  “Kümne aasta jooksul on Peipsimaast saanud tuntud ja atraktiivne turismisihtkoht, kuhu leiavad oma tee nii siseturistid kui külalised kaugemalt. Arvestades Peipsimaa potentsiaali ja head koostööd, tegutseme jõudsalt sihtkoha arendamisega ja külastaja numbrite suurendamisega.“ sõnab Kadi Ploom.
Edukas sihtkoht näeb aina uute elamuste pakkumist võimaldavaid seoseid ning arendab end külastaja loogikast ja teekonnast. Turism on traditsioonidega nagu Peipsimaa, mille arendamiseks on pidevalt vaja värskeid kuid samas töötavaid ärilahendusi. Sihtkohtade tulevikust Eestis 2020+ rääkis EAS turismiarenduskeskuse direktor Margus Sameli.
Turism näitab jõulist kasvu ning kliendi ootused muutuvad pidevalt seega on oluline visata pilk peale tegutsevale ärimudelile. Turismiettevõtte e- õppeprogramm “Müügist juhtimiseni” andis ülevaate EAS turismiarenduskeskuse kliendisuhete juht Piret Koodi.
Unistuste täitumiseks ei ole mitte kunagi hilja ja sellele andis kinnitust Liina Pulges, kes on aidanud ellu viia nii enda kui ka teiste unistusi.
Peipsimaa on huvitav ja ilus piirkond ning kõige parem on seda avastada ilma autota. Tartu Rattaringlusest rääkis Tartu Linnatranspordi projektijuht Maarika Post ja loodusturismist, ratta rentimisest ning koostöö olulisusest kutsusime rääkima Frank Tuomineni Soomest.

Peipsimaa Turism tänab kõik ettevõtjaid, kohalikke omavalitsusi, LEADER tegevusgruppe ja piirkonna särasilmseid inimesi!