Kalender

Uued sündmused

Jõgeva vald

Kogu info ühes voldikus

07. detsember 2010 Kell 11:22

Motomatkajate kokkutulek Jõgevatreff on üks Jõgevamaale enam rahvusvahelist tuntust toonud sündmusi. Tänavu jõudis see üheksateistkümnenda toimumiskorrani. Seitsmeteistkümnendat korda käis kokkutulekut korraldav motoklubi Jõgeva MC seda tutvustamas iga-aastasel Soome motonäitusel, mida tänavu peeti erandkorras mitte Helsingi, vaid Lahti messikeskuses.

Jõgeva MC esindus võttis 5.-7. veebruarini toimunud motonäitusele kaasa uue kujundusega voldiku, millel ära toodud info mitte ainult Jõgevatrefi, vaid ka selle toimumiskohas Kuremaal pakutavate puhkamis-, sportimis- ja majutusvõimaluste ning vaatamisväärsuste kohta.

„Varem palusime Kuremaal teenuste pakkujatelt kaasa nende üllitatud trükiseid ning levitasime neid siis messidel oma ürituse voldikutega paralleeleselt, ent nagu kogemused näitavad, on inimesel mugavam, kui ta saab üht paika puudutava info kätte n-ö ühel paberil ja võimalikult kokkusurutult: tänapäeval piisab ju üksnes olulisima väljatoomisest ning viidetest vajalikele kodulehtedele,” ütles Jõgevatreffide algataja Igor Ellisson. „Kuremaa suurepäraseid puhkamis- ja sportimisvõimalusi propageerides saame osaltki tasa teha oma tänuvõlga: see paik on rahvusvahelist motomatkajate seltskonda võõrustanud juba 14 aastat ning Jõgeva MCl on sealsete asutuste ja ettevõtetega tekkinud head koostöösidemed.”

ASis Seitung kujundatud voldikut lasti trükkida 4500 eksemplari ning lisaks 120 eksponendi ja 40 000 külastajaga Lahti motonäitusele levitati seda ka 12.-14. veebruarini Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses toimunud turismimessil Tourest ning 19.-21. märtsini Tartu Näituste messikeskuses toimunud messil Motoexotika. Leader-programm toetas voldiku koostamist, kujundamist ja trükkimist ning tekstide eesti keelest soome, rootsi ja inglise keelde tõlkimist 7317 krooniga. Ülejäänud osa projekti ligikaudu 10 000 kroonisest maksumusest tasus Jõgeva MC ise.