Kalender

Uued sündmused

Päevakorralised

Osale 15.04-15.05.2024 toimuvas väljakutses "Jõgevamaa liigub"!

03. aprill 2024 Kell 13:01

Hea jõgevamaalane, tule liitu 15.04-15.05.2024 toimuva liikumisväljakutsega! Värskenda oma keha ja vaimu läbi liikumise ning võida sealjuures vahvaid auhindu! Kõigi individuaalselt eesmärgi täitnute vahel loositakse välja peaauhind jalgratas ja hulgaliselt teisi väiksemaid preemiaid, muuhulgas ka iganädalased vaheloosimiste üllatusauhinnad.

Väljakutses saavad osaleda kõik huvilised nii üksi kui meeskonniti. Oluline on, et 30 päeva jooksul astuksid kõik väljakutses osalejad vähemalt 225 000 sammu. Pole tähtis, kas kogud samme tööpostil, lapsega jalutades, koeraga kõndides või jooksuringil – iga samm loeb! Siiski, ära nutitelefoni koera kaelarihma külge seo, see pole aus. 

Soovitame koguda samme koos pere või sõpradega ning veeta kolmel kolmapäeval kultuurne kõnniõhtu oma kodukoha või naabervalla tähelepanuväärsetes paikades. Alates 24.04 kutsuvad rõõmsad giidid teid õhtul kell 18 endaga kõndima järjest Mustvees, Põltsamaal ja Jõgeva alevikus. Kindlasti on neil varuks mõni lugu, mis teil siiani oma kodupaiga kohta veel teadmata on. Pane end kolmapäevaõhtusele matkale kirja SIIN. Ole kiire, sest grupi suurus on piiratud. 

Liikumisväljakutses osalemiseks lae oma nutitelefoni Google Fit ja FitSphere äpid ning liitu viimases „Jõgevamaa liigub“ väljakutsega. Individuaalseks liitumiseks sisesta FitSphere äpis “privaatse võistluse” koodi reale liitumiskood XTVDBL1 ja tuttav võistlus muutub nähtavaks. Meeskonna registreerimiseks toimi järgnevalt: kogu liikmed kokku, mõtle oma grupile kaunis nimi ja saada nimekiri e-kirjaga aadressile info@thefitsphere.com. Kirja pealkirjaks pane „Jõgevamaa liigub". Meeskonna liikmed ennast ise topelt registreerima ei pea. 

Kõndimine on terviseks!

Lisainfo: Kaire Kaasik, kaire@jogevamaa.com .

Liikumisväljakutset ja kultuurseid kõnnikolmapäevi toetab LEADER-meetme ühisprojekt "Jõgevamaa liigub!"  (partnerid Jõgevamaa Koostöökoda ja Jõgevamaa Spordiliit Kalju), Jõgevamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskus, Maiu Trennid, Jõu ja Tervise Selts ning Kalevipoja Koda.