Uued sündmused

Sündmusi ei ole.

Päevakorralised

Kõik head toitu armastavad inimesed kogunevad sel nädalavahetusel Peipsi kallastele!

19. august 2021 Kell 15:30

21.-22. augustil avavad 43 pop-up restorani oma uksed Peipsi, Lämmi- ja Pihkva järve kallastel, sest toimub juba neljas festival "Peipsi Toidu Tänav 175 km".

Vasknarvast Saaboldani pakutakse kõike paremat, mis kohalikust toormest valmistada saab, nii traditsioonilist Peipsi toitu kui ka tänapäevase aksendiga valmistatud roogasid. Lisaks saab paljudest kohtadest kaasa osta kogu seda rikkust, mis ümbruskonnas kasvab.

Sel aastal saab Peipsi Toitu nautida ka sadamates, kus kahepäevarestoranidena ootavad Vasknarva, Mustvee, Tartu Lodjakoja, Luunja, Räpina, Lobotka ja Värska sadamad.

Pop-up restoranid on avatud 21.augustil kell 11-21 ja 22.augustil kell 11-17.

Festivali info:  https://www.facebook.com/Peipsitoidutanav175/

Google kaart osalejatega:  https://bit.ly/PeipsiToiduTänav2021

Jõgevamaa piirkonnas on avatud üksteist kohta: Metsik Peipsi (Avinurme Puiduait), Õige Koht, Peipsi Teemaja, Restoran Ankur, Laidi Pereresto, Sadamalinn, Kased Kasepääl, VAH-i resto, Naabriresto Paju hoovis, Peipsimere Miraaž ja Kääoa OTT resto. 

Festivali korraldab Peipsimaa Kogukonnaköök MTÜ koostöös Jõgevamaa toiduvõrgustiku, Peipsi Toit ja Kääpa OTT võrgustikega. Peipsi Toidu Tänavat 2021 kaasrahastab Eesti-Vene piiriülese koostöö programm 2014-2020 projekti „Common Peipsi 2“ raames. Abikäe on ulatanud Luunja, Mustvee ja Alutaguse vald.
Lisainfo: Peipsimaa Kogukonnaköök MTÜ, maitseelamuse.koda@gmail.com, 5346 0078.

Jõgevamaa ettevõtete osalemist toetab PRIA lühikeste tarneahelate ja kohalike turgude arendamise programmi kaudu 2020-2022 (Jõgevamaa kohaliku toidu müügiedendustegevused).